XB Estudi

Samarretes catalanes d'XB Estudi
Xavier Bisbe és un pintor i dissenyador gràfic de Torroella de Montgrí que, a l’estiu de l’any 2010, va començar a dissenyar samarretes independentistes.

Des de llavors, a realitzat desenes d’il·lustracions que estampa a les seves samarretes.

Samarretes independentistes a Torroella de Montgrí

XB EstudiActualment, XB Estudi disposa de més d’una quarantena de models de caire independentista, entre les quals el model 11S2012, per recordar la històrica manifestació que va recòrrer els carrers de Barcelona el dia 11 de setembre d’aquell any 2012.

Alhora, també ha dissenyat una samarreta per a la Via Catalana (que podem veure a la imatge) que va recòrrer de nord a sud el país el passat 11 de setembre.
A part de samarretes independentistes, l’XB Estudi també dissenya samarretes inspirades amb municipis de les comarques gironines, entre els quals hi trobem Pals, Torroella de Montgrí i Verges, entre altres. A més a més de municipis, també trobem dissenys basats en animals, trens i festes del país. A la seva pàgina web, es poden consultar tots els seus dissenys, com també el calendari de les fires independentistes on participarà.
Samarreta d'XB Estudi
És doncs, una botiga plena de dissenys originals i de caire català i que, com moltes altres, promou la independència a través d’imatges i il·lustracions estampades en les seves samarretes. Si desitgeu consultar la seva pàgina web, o contactar-hi, aquí hi han les seves dades:
Web: xbe.cat
Contacte: xbe@xbe.cat
Direcció: Ctra. de l’Estartit s/n – Torroella de Montgrí, 17257 – Girona
Telèfon: 972 757 254

Situació al mapa:

Situació exacta:

Samarretes independentistes a Torroella de Montgrí

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.