Xancleta Catalana

Xancleta catalana

Xancleta Catalana neix al març de l’any 2011 i d’ençà, ha sorprès a moltes persones pels seus dissenys senzills però alhora captivadors i moderns. Conseqüentment, s’ha donat a conèixer ràpidament dins del món independentista.

Material independentista

Xancleta Catalana

A la botiga online de la Xancleta Catalana hi trobem samarretes, dessuadores, tovalloles, rellotges i, evidentment, xancletes. Aquestes xancletes es caracteritzen perquè, literalment, deixen petjada. Durant tot l’any, i principalment els dies abans de la diada, aquesta botiga té ofertes i descomptes en alguns dels seus productes, com també packs que combinen el material xancletaire, i sortejos entre els seus fans i seguidors, com el que podem veure a la imatge, celebrat el passat juliol de 2013.

Xancleta Catalana

Tota aquesta roba es caracteritza per la xancleta que hi trobem inscrita, amb 4 franges que representen les 4 barres catalanes. Tot i això, la majoria de dissenys no són amb barres vermelles; en podem trobar de negres i grogues, entre d’altres colors.

Amb més de 2.800 M’agrada a Facebook i 2.000 seguidors a Twitter, ja fa temps que té un bon lloc en aquest mercat. A més a més, Xancleta Catalana publica notícies d’actualitat, més enllà dels seus productes, com també efemèrides, entre altres.

Un dels molts motius que han dut a conèixer aquesta botiga és l’anunci amb la selecció catalana d’hoquei patins:

Vols compartir aquesta botiga amb els teus amics?
· Explica-ho a Twitter
· Comparteix-ho a Facebook

Vídeo de la confecció de les tovalloles de la Xancleta Catalana:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.