Ulleres estelades

Ulleres estelades és un nou projecte que pretén arribar a totes aquelles persones amb visió crítica, que estan orgullosos de ser catalans i que no només ho diuen, sinó que també ho senten. 
Amb un ull posat en la independència de Catalunya, toca eixamplar, dia rere dia, el gruix de persones que creuen en aquest projecte. Les ulleres de l’estelada no són només un objecte, són una manera de demostrar al món que tenim visions diferents i que volem que siguin respectades. 

Són moments claus per el futur del nostre país. L’actualitat política catalana està sent seguida per milions de persones de dins i de fora de Catalunya, que miren amb molta atenció el procés que estem vivint. 
Passi el que passi en un futur, però, ja hem fet història. La manifestació del 10 de juliol va marcar un abans i un després en la situació política catalana, i la vies catalanes de l’any 2012, 2013 i 2014 han demostrat que l’energia del poble català no s’acaba d’un dia per l’altre i que, si volem, som un país imparable.

Ulleres catalanes

Les ulleres estelades estan formades per un estel i 4 barres que simbolitzen la llibertat de Catalunya, mentre que les varetes són de color groc. A més, les ulleres de sol contenen el certificat de la CE, és a dir, que s’ajusten a la norma EN 1836:2005 de la Unió Europea sobre Protecció UV. 

Pack ulleres estelada + 2 xapes independentistes

Tweet

Ara és l’hora d’aprofitar el nou pack per a l’estiu que inclou les ulleres catalanes i 2 xapes independentistes amb l’estelada. En una de les xapes veiem un cargol, símbol de les terres de Lleida i una metàfora del procés català: a poc a poc però sense aturar-se. A l’altre xapa hi apareix l’eslògan JUST DO II*IIT, on el logotip d’una marca de roba esportiva està editat amb una estelada.

Ulleres estelades

Apunt històric: quin és l’origen de l’estelada? 

El seu origen data d’inicis del segle XX (es creu que l’any 1908) i va néixer de la fusió de les quatre barres tradicionals de la bandera catalana, amb el triangle estrellat inspirat en les banderes de Cuba i Puerto Rico, després d’una estada a Cuba de Vicenç Albert Ballester, que va ser activista del partit Unió Catalanista i d’altres moviments i iniciatives de caràcter independentista català. 

S’havia pres aquest model ja que Cuba era un estat que s’havia independitzat feia poc d’Espanya i era per tant un referent en la lluita nacionalista. Ballester va residir a Cuba temporalment i va admirar la seva lluita contra l’Imperi espanyol.

T’animes a comprar el pack d’estiu amb ulleres i xapes? Emplena el formulari o, si ho prefereixes, envia’ns un correu a botigues(arroba)grancataleg.cat

Xapes estelada


Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.