T’estimo Catalunya

Catalunya T'estimo

En un municipi del Tarragonès anomenat El Morell, neix T’estimo Catalunya, una botiga amb un disseny diferent de l’estelada. Com podem veure, el cor substitueix l’habitual estel que, segons expliquen a la web, vol mostrar que som molts els que bateguem alhora. La samarreta, que també està disponible en negre, té el cost de 18 euros, amb l’enviament inclòs. Alhora, també hi trobem talles per als més menuts. És 100% cotó i, com podem veure, consta d’una estelada amb l’estel i, a la part inferior, la paraula T’estimo.

Estelada corParal·lelament a les samarretes, té un mosaic que pretén recaptar suficients diners per anar a Brussel·les a explicar la situació catalana a l’Eurocambra, com també a l’ONU, a Nova York.

Vídeo relacionat:

Com la majoria de botigues, T’estimo Catalunya disposa d’un compte a Facebook, on puntualment van publicant notícies entorn la situació del nostre país. Paral·lelament, aquesta botiga independentista situada al costat de Tarragona, també està a Twitter, on la seva activitat és, també, bastant puntual.
Vols compartir aquesta botiga catalanista amb els teus amics i amigues?

Web: testimocatalunya.cat
Contacte: info@testimocatalunya.cat
Twitter: twitter.com/testimo_cat
Facebook: facebook.com/pages/Testimo-Catalunya/623361281013625
Telèfon: 902 998 269
Direcció: C/ Sant Placid, nº 19 – El Morell 43760 (Tarragonès)

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.