Tecnoprevent

Material independentista al Montsià

A mitjans de l’any 2012 neix Tecnoprevent, una botiga del Montsià especialitzada en vestuari laboral i equips de protecció. Posteriorment, van començar a comercialitzar articles de regal per a empreses i, des de l’abril de 2013, disposen d’un ventall de productes independentistes, entre els quals hi trobem les samarretes i xancletes de Xancleta Catalana i els rellotges de Ncatalà. Paral·lelament, en Gerard, responsable de la botiga, també disposa de samarretes pròpies, amb l’estelada i el ruc català.

Material independentista

Si seguim endinsant-nos en el seu catàleg, hi trobem polseres, motxilles, bufandes, bosses i moneders, tots ells amb brodats amb l’estelada o amb la silueta del país. A més a més, dins si seguim tafanejant podem trobar samarretes en defensa de l’Ebre i del territori.

Xancleta catalanaTot i no disposar de botiga física, es pot consultar l’stock de productes a Facebook, on en Gerard també ens anirà informant dels nous productes i de noves ofertes, com també de les fires on participarà.

Web: tecnoprevent.com
Facebook: facebook.com/Tecnoprevent
Twitter: twitter.com/FiblaPolo
Mòbil: 674 610 347
Contacte: info@tecnoprevent.com
Direcció: C/ Clavé nº 27, baixos, Ulldecona (Montsià, Països Catalans)

Si sou de les terres de l’Ebre i voleu donar un cop d’ull als productes independentistes d’en Gerard, aquí teniu el mapa (Ulldecona, Montsià):


Mostra un mapa més gran

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.