Tassa

Joc de cafè català
A mitjans de 2013 neix Tassa.cat, un joc de cafè català format per 6 tasses amb sis símbols nacionals diferents. La idea, sorgida d’una empresa de Sant Vicenç dels Horts, pretén afegir a les sobretaules un component de disseny nacional i original. El caganer, la falç, la sardana i els castellers són alguns dels símbols que pareixen a les tasses, que encaixen perfectament amb el seu plat amb l’estelada.
Falç catalanaSi no volem adquirir tot el joc de cafè, tenim la opció de comprar les tasses individualment. En cas de d’adquirir tot el joc sencer, a part de les sis tasses i els sis plats rebrem sis culleres i la caixa del joc.
Aquesta botiga independentista és a Facebook, on diàriament publiquen notícies i curiositats que envolten tant el món del cafè com el món independentista. Si tenim qualsevol dubte sobre aquest joc de cafè català, podem enviar un correu o trucar als matins al número de contacte.
Vídeo promocional de Tassa.cat:

Web: tassa.cat

Twitter: twitter.com/NuriaLizandra
Telèfon: 668 890 834

Localització a de la Botiga Vilaweb, a Barcelona, distribuïdora de Tassa Cat:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.