SunCat

Ulleres estelada

SunCat va néixer a la Costa Brava a la primavera de l’any 2014 de la mà de dos joves emprenedors amb la intenció de proporcionar als catalans unes ulleres estelades amb identitat pròpia, amb una personalitat inigualable per mostrar allà on vagis el desig d’independència.

Ulleres estelades 

Són idònies per a joves i no tan joves, per als qui estimen el sol català i les platges que delimiten el territori del nostre país. Útils tant per anar a la muntanya com per practicar esport, perfectes per lluir-les dies com l’11 de setembre.

Estelada grogaAmb l’objectiu de que siguin veritablement úniques, SunCat també ens permet personalitzar les nostres pròpies ulleres, de manera que el color de la muntura frontal, les patilles i les lents el podem triar nosaltres mateixos. Alhora, l’empresa SunCat ofereix un ampli ventall de models dissenyats per ells mateixos amb diversos colors.

Els bisbalencs SunCat volen proporcionar una nova manera de defensar la independència i expressar la voluntat dels catalans, amb un segell de personalitat i, mai millor dit, amb una visió pròpia.

Si no us voleu perdre cap novetat de SunCat i voleu conèixer els nous models de les ulleres independentistes, aquí teniu les seves adreces:

Web: suncat.cat/
Facebook: facebook.com/ulleressuncat
Twitter: twitter.com/ulleressuncat
Contacte: info@suncat.cat

C/ Pella i Forgas nº1 3er – 17100 La Bisbal d’Empordà (Catalunya)

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.