SosténCat

SosténCat

Entre els més d’1 milió i mig de catalans i catalanes que es van manifestar l’11 de setembre de 2012 a Barcelona, hi havien 3 vigatanes que es van vestir amb uns sostens amb l’estelada. D’aquesta manera, volien mostrar la seva identificació amb el país i amb la causa. El cas és que, aquesta peça de roba, va causar impacte entre moltes persones que varen assistir a la manifestació.

Sostens amb l'esteladaNo va ser fins a l’estiu de 2013 en que SosténCat, també anomenada Sostén Cat, va decidir comercialitzar aquest producte català. Sota el lema L’estelada al cor, aquests sostens independentistes es poden lluir sobre una samarreta de tirants o sobre el top del biquini, entre altres. A més a més, com que és talla única, s’adapta a les dones que fan servir la talla 80 fins a les que utilitzen la 110.

Alhora, també expliquen quins són els llocs i espais ideals per lluir aquests sostens: festes majors i festes populars, a les nits d’estiu, sota una camisa oberta, i a les platges, sobre el top o el biquini. Com sempre, si no us voleu perdre cap novetat sobre aquesta botiga, a la part inferior d’aquesta fitxa hi trobareu el seu perfil a Facebook, com també la seva pàgina web.

T’agrada aquesta botiga independentista de Vic?

· Comparteix-la a Facebook
· Explica-ho a Twitter 

Web: sostencat.cat
Facebook: facebook.com/sostencat.cat
Mòbil: 607 08 12 54
Direcció: Av. Bernat Calbó 29 – Vic, Osona
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16 a 19h

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.