Samarretes Mararchs

Samarretes Mararchs

Samarretes Mararchs neix arran de la manifestació de l’11 de setembre de 2012.

L’autora comenta que dibuixava aquests personatges sense cap intencionalitat, però aquell dia aquella munió de gent la va fer emocionar i els seus personatges van començar a reivindicar que volien sortir a la llum.

Aquests personatges reflecteixen el món actual, les persones, totes diferents, cadascuna amb les seves peculiaritats però amb un somni comú: la independència.Samarreta catalanaAmb un toc humorístic i amb molt de color i de vida, els dibuixos representen la força d’un poble que lluita per un món més just. Alhora, aquestes samarretes independentistes també es caracteritzen pel seu baix cost (12€).

Són ideals per regalar, atès que es poden personalitzar amb el nom i es pot escollir el seu disseny. Es poden adquirir a la botiga independentista online i també a les botigues físiques ubicades a Centelles (Osona), Vic (Osona) i Granollers (Vallès Oriental).

Blog: mararchs.blogspot.com
Contacte: mararchs@gmail.com
Google+: google.com/+MarArchs

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.