Samarretes Estelades

Dissenys originals

El 26 d’agost de 2013 neix Samarretes Estelades, una botiga de Molins de Rei on podem trobar samarretes i altres productes independentistes, que ens permeten difondre la voluntat dels catalans i catalanes allà on anem. Aquests emprenedors, defineixen aquest projecte com una iniciativa comercial feta amb passió, amb esperit emprenedor i seriositat pròpia de la cultura catalana.

Logotip Samarretes EsteladesAl seu catàleg de roba independentista, trobem dissenys inspirats en el cargol, símbol de les Terres de Ponent, en el Ruc català i, òbviament, amb estelades. A part de samarretes de cotó, també en trobem de tècniques per a fer esport, fetes 100% de polièster, amb dissenys com el Catalonia is not Spain, entre altres. A més a més, Samarretes Estelades també disposa d’un catàleg de samarretes de màniga llarga, per a les èpoques més fresques.

Complements independentistes

Més enllà de les samarretes, la botiga Samarretes Estelades també disposa de diversos complements. És el cas dels clauers, ja siguin metàl·lics o de pell, o de la seva pròpia polsera estelada, un dels productes independentistes exclusius d’aquesta botiga.

Entorn la seva presència a les xarxes socials, són presents a Facebook, on ja superen els 250 M’agrada a la seva pàgina.

Web: samarretesestelades.cat
Facebook: facebook.com/samarretesestelades.cat
Contacte: info@samarretesestelades.cat

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.