Samarretes Catalanes

Samarretes catalanesAquesta botiga de Cassà de la Selva, al Gironès, va començar venent samarretes a través de la plataforma La Tostadora. Mesos després, però, va decidir independitzar-se i tenir la seva pròpia botiga de samarretes independentistes. La botiga Samarretes Catalanes disposa d’un catàleg de més d’una cinquantena de dissenys diferents, tots ells innovadors i originals, entre els quals i trobem dissenys inspirats en bolets, en l’ADN català, en l’estelada o en el patró de Catalunya, Sant Jordi.

Samarreta cadena humanaRecentment, per a la Via Catalana de l’11 de setembre de 2013, han incorporat la samarreta Carregant la independència, inspirada en una barra loading, on es mostra que cada persona que participa a la cadena humana va carregant la barra.

Vídeo promocional de la Via Catalana:
A part de samarretes, aquesta botiga també disposa de xancletes, adhesius i bosses amb dissenys com els de les samarretes. A més a més, si vols un disseny personalitza’t, pots ficar-te en contacte amb ells i, tal com expliquen a la seva web, si no es tracta d’un disseny excessivament complex, el podran duu a terme sense cap sobrecost adicional.
A les xarxes socials hi són presents a través de Twitter, Google + i Facebook, on hi tenen una pàgina com també un perfil amb milers d’amistats.
T’agrada aquesta botiga?
Adreça: C/ Conca, nº27 – 17244, Cassà de la Selva, Gironès

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.