Samarreta.cat

Samarreta Cat

Darrera l’eslògan Deixa que la teva samarreta parli per tu trobem Samarreta.cat, una botiga independentista online ideada per una copisteria de Molins de Rei. Nascuda l’any 2009, Samarreta.cat va ser una de les primeres botigues que es van dedicar a la venda de samarretes de caràcter català. Actualment, dins de la seva web, hi ha una vintena de dissenys amb frases, siluetes i estelades reclamant la independència i defensant els símbols catalans.

Entre les samarretes més venudes en trobem una amb la frase Independència és llibertat, amb una àmplia varietat de colors i talles. Alhora, aquesta botiga del Baix Llobregat també renova els seus dissenys i n’ofereix de més moderns i actuals, com el de la imatge. Per èpoques més fredes, aquesta botiga també disposa de dessuadores amb els mateixos dissenys.

Nova samarreta independentista de Samarreta.cat

Producte independentista

Samarreta.cat és a Facebook, on arriba a milers de catalans, com també a Twitter, xarxa on la seva activitat no és gaire constant. Si volem conèixer de primera mà aquesta botiga, aquí en tenim les dades de contacte.

Direcció: C/ Balmes, 4 – 08750 Molins de Rei (Barcelona)
Web: samarreta.cat
Telèfon: 93 680 12 29
Contacte: botiga@samarreta.cat
Samarreta Cat
Plànol de la situació de la botiga a Molins de Rei

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

MARC SABATES

VISCA LA NOSTRA TERRA LLIURE //*//

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.