Rauxa Catalana

Rauxa Catalana

Rauxa Catalana és una botiga amb més de 3 anys d’història. Va néixer el 17 de febrer de 2010, i va realitzar un concurs de fotografia independentista, on va repartir premis valorats en més de 50 euros. Tot i que aquest concurs no s’ha tornat a realitzar, Rauxa Catalana ha anat ampliant a poc a poc el seu catàleg, i ja compta amb productes com samarretes esportives, estelades gegants, fundes per a smartphones i bodis amb l’estelada i la senyera.

Alhora, disposen d’un ampli catàleg de complements, entre els quals hi trobem bosses, pins, xapes i mocadors, com també tot un repertori de llibres de temàtica catalanista i d’història.

Cristòfor Colom era catalàCristòfor Colom fou català

Un dels llibres més populars és aquest, publicat l’any 2006 per Lluís Ulloa. En aquestes 168 es descobreixen detalls insòlits de la vida del descobridor del Nou Món, que demostrarien com, una vegada més, Espanya ha amagat la veritable història de Cristòfor Colom i dels seus orígens catalans.
En aquesta obra, Ulloa explica que Colom va arribar a Amèrica un any abans del que es creu, i ho va fer per Islàndia. A més, les faltes que feia escrivint en castellà seria un dels altres factors que indicarien que el català era la seva llengua. 

Banderes

EsteladaRauxa Catalana també disposa d’un assortit de banderes, entre les quals hi trobem l’estelada blava, l’estelada groga, la senyera i la bandera de Sant Jordi. La bandera estelada blava data de 1908, any on ja la lluïa la Lliga Nacionalista Catalana amb seu a París, a causa de la repressió d’Alfons XIII. La bandera estelada groga, en canvi, data de l’any 1972, quan Esquerra Catalana dels Treballadors i el PSAN van decidir utilitzar el vermell a l’estel per reivindicar la revolució social a més de la nacional.

Versió antiga de Els Segadors, penjada per Rauxa Catalana:Web: rauxacatalana.cat
Facebook: facebook.com/RauxaCatalana
Twitter: twitter.com/rauxacatalana

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.