Polsera Catalana

Complements independentistes de la Polsera Catalana

PolseraCatalana.cat és una botiga especialitzada en polseres, arracades i tot tipus de penjolls made in Catalonia. 

Des de l’any 2006, la Joieria Rué Peralta disposa d’un ampli catàleg de joies i complements independentistes al C/ Magdalena 32 de Lleida. Tot i així, no va ser fins l’any 2012 que varen ficar en marxa la seva web, oferint d’aquesta manera els seus productes a tots els catalans i les catalanes.
Els més de 50.000 M’agrada a Facebook permeten a aquesta botiga donar a conèixer els seus sortejos i promocions, com també altres informacions relacionades amb la botiga.

Dins del seu catàleg, podem trobar-hi des de polseres senzilles fetes amb cautxú, silicona i acer, per 15 euros, fins a polseres que superen els 100 euros, realitzades artesanalment amb cuir i plata. 

Web: http://polseracatalana.cat/
Facebook: https://www.facebook.com/polseracatalana
Contacte: marc.rue@gmail.com

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Joana

Je, je Que mona, la professora Ja em pendroare0s, Frederic, perf2 e9s ella qui m’e9s ha cridat l’atencif3 d’aquest post. Que mona Me la puc imaginar perfectament: els alumnes fent la classe solets. Ostres, quin descans! Je, je

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.