Paradeta independentista

Paradeta productes estelada
La Paradeta Independentista neix de la il·lusió i la creativitat de dos catalans emprenedors del sector de la fotografia, disseny gràfic i enginyeria. 

Tots els productes que hi trobareu són concebuts, dissenyats i produïts 100% a Catalunya. Creuen que l’esforç s’ho val i volen que el benefici aportat al llarg de tota la cadena fins arribar al consumidor final es quedi a casa nostra i alimenti la nostra gent.
Barcelona estelada

Hi trobareu samarretes i rellotges de sobretaula i de paret, tant amb la bandera estelada com amb la V de l’11 de setembre. A més, estan treballant constantment per desenvolupar nous productes propis, que aniran sortint a la venta quan aquests assoleixen el seu estat de maduresa adequat.

La innovació, qualitat i originalitat són els seus trets característics. Els agrada tenir un tracte “directe i proper amb la nostra gent” i, afirmen, que “sense vosaltres no tindríem raó de ser”. Fan les coses ben fetes dia a dia, i això es nota en el resultat final.


Web: paradetaindependentista.cat
Contacte: sisi@paradetaindependentista.cat
Facebook: facebook.com/paradetaindepe
Twitter: twitter.com/paradetaindepe

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.