Pampallugues per la Independència

Pampallugues.cat

Al C/ Prudenci Comellas, nº9 de la capital del Bages, trobem Pampallugues per la Independència, una de les moltes botigues independentistes situades a Manresa. Dins del seu catàleg trobem tasses amb l’estelada, fundes i carcasses per a iPhone, bosses i alguna samarreta.

Pins i adhesius amb l'esteladaEs defineixen com una botiga creada per l’amistat i l’amor al país. A més a més, el seu objectiu es esdevenir, més enllà d’una botiga, un espai on puguem compartir el nostre sentiment per ser, finalment, independents.

Tot i no tenir Twitter, Pampallugues per la Independència, també anomenada Pampallugues.cat, disposa de Facebook, on ja supera els 2.000 seguidors, i també de Google +.

Web: pampallugues.com
Facebook: facebook.com/Pampallugues.cat
Mòbil: 627 72 06 33
Google +: plus.google.com/109206210398666027114
Contacte: info@pampallugues.com
Direcció: C/ Prudenci Comellas, nº 9, Manresa, Països Catalans

On podem trobar més samarretes independentistes a Manresa?

Al C/ Barcelona, nº11 hi trobarem les samarretes independentistes de la botiga Samaterra. Podem trobar samarretes de la mateixa empresa a la botiga situada al Carrer Nou, nº5. Finalment, si volem el material independentista de la botiga Samarreta Catalana haurem d’anar al C/ Era d’en Coma, nº 30-32.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.