OniriCat – Samarretes estelades

Samarretes independentistes
OniriCat neix l’11 de setembre de 2011, oferint samarretes diferents, noves, innovadores i originals. 
Aquesta botiga ha tingut un creixement exponencial i, a hores d’ara, ja té més d’11.000 M’agrada a Facebook i més de 300 seguidors a Twitter.
OniriCatA través de promocions, descomptes i concursos, OniriCat s’ha consolidat com una botiga independentista de referència.
Els productes més recents d’aquesta botiga, brillen en la foscor. Alhora, especialment per a la Via Catalana, han dissenyat una samarreta personalitzable on podràs escriure el teu nom i el de la persona amb la que estaràs a la cadena humana, en cas d’assistir a l’esdeveniment.

Paral·lelament, també podem trobar el barret Fem Via, editat també per a la celebració d’aquest esdeveniment de l’11 de setembre.

A part de samarretes, OniriCat també ven coixins i fundes de casc amb l’estelada, com també banderes i complements estiuencs com barrets i ulleres.
Vols compartir amb els teus amics aquesta botiga?
· Compartir-ho a Facebook
· Compartir-ho a Twitter

Descripció:
Aquest projecte personal neix d’un profund esperit català i reivindicatiu, i del desig de la proclamació de l’Estat Català i ho volem transmetre mitjançant idees, conceptes i grafismes aplicats a samarretes i fundes de casc, on reinventem l’estelada, properament podreu trobar nous productes.

Estampació de les samarretes estelades d’OniriCat:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.