Mercat lliure

Samarretes Canet de Mar

Mercat lliure és una botiga de Canet de Mar (Maresme) dedicada a la venda de productes independentistes. Nascuda durant l’estiu del 2013, ja disposa de més d’una quinzena de samarretes independentistes, totes elles originals i úniques. En podem trobar amb eslògans com: Segadors, esmoleu l’eina, com també d’altres fent al·lusió al discurs que Pau Casals va fer a l’ONU l’octubre de 1971.

Adhesius independentistes

Visca Catalunya Lliure CotxeMés enllà de les samarretes i les dessuadores amb esperit català, a Mercat lliure també hi podem trobar adhesius amb l’estelada i amb altres dissenys, ja siguin per al cotxe o per enganxar en altres superfícies. Els específics per a cotxes, estan adaptats de tal manera que s’enganxin a la part inferior de la matrícula: les seves mides són 52 centímetres d’amplada per 1,2 centímetres d’alçada.

Dins del seu catàleg hi podem trobar també tasses, amb frases com Jo vull ser lliure o Catalunya, seny i rauxa. A més a més, també ofereixen la possibilitat de personalitzar productes i fer-los a mida de grups, equips i colles.

Punts de venda de Mercat lliure:


Papereria El Mussol Blanc: C/ Castanyer 2, 08360 Canet de Mar (Maresme) 

Tel. 937 94 23 73

Estanc Magda i Fills: Riera Sant Domènec 16, 08360 Canet de Mar (Maresme)
Tel. 93 794 12 38

OlotSystem: Av/ Reis catòlics, al costat del B-Crek d’Olot, 17800 Olot (Garrotxa)

Tel. 972 26 42 92
Mercat lliure també dóna l’opció d’adquirir els seus productes independentistes a través de la seva pàgina web. Alhora, si voleu estar al corrent de l’actualitat d’aquesta tenda, podeu donar un cop d’ull als seus perfils a les xarxes socials.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.