Matrícula per la Independència

Catalunya nou estat independent d'Europa

De la mà de Jordi Roca i Carme Teixidó neix la Matrícula per la Independència, un adhesiu independentista per al cotxe amb el qual no ens exposem a cap multa. A diferència de l’adhesiu CAT, amb el qual podem ser multats en cas de tapar la E, aquest nou adhesiu és totalment legal ja que en cap moment s’enganxa dins l’espai de la matrícula. És doncs, una alternativa a exposar-nos als 200 euros de multa per no tenir la matrícula “ajustada a les condicions reglamentàries”.
1714 CAT
Les mides de l’adhesiu són de 50 centímetres d’ample per 1,3 d’alçada, i hi ha inscrit el lema Catalunya nou estat independent d’Europa. Aquest complement es col·loca on acostuma a haver-hi les dades del concessionari, just a sota de la matrícula.

La iniciativa no ha passat per alt a la premsa, i mitjans com EuropaPress i elEconomista.es se n’han fet ressò.  A més a més, la Matrícula per la Independència també ha tingut una bona acollida a les xarxes socials, on ja disposa de centenars de seguidors només a Twitter.

Twitter: twitter.com/matriculacat
Facebook: facebook.com/matricula.perlaindependencia
Botiga: tenda.araomai.cat/index.php?route=product/product&product_id=203

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.