Made in Catalonia

La botiga online Made in Catalonia neix l’octubre de 2013 a Girona amb ganes i il·lusió per aconseguir “un país normal”, tal com defensa Òmnium Cultural en la seva campanya:


Rellotges independentistes

Rellotges esteladaAquesta botiga disposa d’una vintena de rellotges amb dissenys del Tricentenari i de la consulta sobre la independència del 9 de novembre, com també d’altres més senzills amb la Senyera. La tapa dels rellotges és d’acer i la corretja de silicona i, alhora, tots tenen una garantia de 2 anys.
EsteladaMade in Catalonia està autoritzada per la Generalitat de Catalunya per utilitzar la marca Tricentenari 1714 – 2014. De fet, la botiga té a la venda rellotges com el Rellotge Tricentenari – Model T02A, amb caixa de resina d’alta resistència i submergible fins als 100 metres.
Els beneficis de la venda de rellotges es destinen a la Ruta 1714, un recorregut turístic que enguany ha estat visitat per milers de catalans que han volgut conèixer més a fons els racons de la Guerra de Successió. 
Made in Catalonia no només fa rellotges independentistes. Si representes a algun col·lectiu o organització, et personalitzaran el rellotge amb el vostre propi logotip o disseny.

Vols compartir aquesta botiga?
· Publica-ho a Facebook
· Fes un tuit

Situació de Made in Catalonia a Barcelona:

Situació de Made in Catalonia a Girona:

Situació de Made in Catalonia a Figueres:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.