Les Voltes – Productes independentistes a Girona

 Des de fa més de 50 anys, la Llibreria Les Voltes s’ha caracteritza’t per la seva catalanitat, a través de la venda de llibres en català durant l’època franquista i, més recentment, amb la venda de tot tipus de material independentista.

Al seu aparador hi trobem samarretes, banderes estelades i complements, a part de l’àmplia gamma de llibres de caire catalanista.
Les Voltes Girona
Una de les empreses independentistes que distribueix els seus productes a Les Voltes és l‘Ocelleta. Aquesta botiga es dedica a la venda de regal d’empresa i reclams publicitaris però, a més a més, disposa d’uns dissenys amb l’estelada originals. Al seu catàleg hi podem trobar polseres, clauers, fermalls i memòries USB, la majoria amb estelades i senyeres.

A part dels productes de l’Ocelleta, a Les Voltes també hi podeu trobar els productes de l’empresa catalana CatImperium, especialitzada en samarretes sobre personatges de la nostra història, com Francesc Macià, el General Moragues, etc.

Carnet d’identitat català

DNI CatalàTot i així, el producte estrella de la Llibreria Les Voltes és el DNI Català. La llibreria Les Voltes va ser el primer comerç en distribuir-lo, l’any 1981. A hores d’ara, milers de catalans i catalanes disposen d’aquest carnet català, que va ser vàlid per votar a diversos municipis en les consultes populars sobre la independència, iniciades a Arenys de Munt.

Actualment, la família Matamala ha convertit la llibreria en fundació, amb la finalitat de mantenir l’esperit fundacional de l’any 1963, de defensa de la llengua i la cultura catalana.


Trobem la Llibreria Les Voltes a:

Adreça: Plaça del Vi, 2 – 17004 Girona (Gironès)
Telèfon: 972 20 19 69
Web: lesvoltes.cat

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.