La Nostra CAT

Productes independentistes

La Nostra CAT és una botiga de Figueres (Alt Empordà) amb un ampli catàleg de material independentista. Disposen des de estoigs fins a samarretes, passant per motxilles, polos, pantalons, penjolls i polseres, entre altres. El que tenen en comú tots aquests productes és que hi tenen brodat o estampat una estelada, senyera o fins i tot una bandera basca.

Bambes i avarques estelades

Productes Senyera

A més, compten també amb un apartat de bambes i avarques. Les bambes, per la seva banda, són de roba, i els cordons, la sola i la puntera, de goma. Hi ha serigrafiada una estelada al lateral, com podem veure a la imatge. Les avarques, en canvi, estan fabricades amb pell 100% natural i també llueixen una senyera estelada.

Polo estelada de La Nostra CATAquesta botiga independentista participa en diverses fires, com l’Estelània. Allí, podreu conèixer i veure el seu material en primera persona i comprovar la seva varietat de productes.

Si voleu saber-ne més sobre La Nostra CAT, estigueu atents al seu Facebook, on us informaran de les seves activitats.

Web: lanostracat.cat
Facebook: facebook.com/lanostracat.cat
Contacte: info@lanostracat.cat

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.