La botiga de l’estelada

Logotip de la botigaLa botiga de l’estelada és un portal online dedicat al comerç de material independentista a baix cost. Dins del seu gran catàleg, trobem senyeres i estelades barates, ja siguin blaves o grogues. A més, també disposen de banderes europees i de Sant Jordi.

Samarretes independentistes

A part de banderes, La botiga de l’estelada també ven samarretes de caire independentista, també a preu econòmic. Paral·lelament, al seu catàleg també un bon grapat de clauers, amb estelades, senyeres i la silueta dels Països Catalans, com també pins, penjolls, encenedors i polseres. Alhora, també hi trobem mocadors amb l’estelada i adhesius, ja siguin pel cotxe, amb el CAT, o per altres superfícies.

Mocador de coll amb l'esteladaMés material

Si seguim endinsant-nos en el seu catàleg, trobem bosses i motxilles, de nou amb la silueta dels Països Catalans i amb l’estelada. A part d’aquestes motxilles, també disposen d’una àmplia varietat de brodats, amb les banderes i siluetes del nostre país, com també amb la ikurriña. Finalment, també hi podrem adquirir una funda de mòbil amb l’estelada com també imans.

Entorn la seva presència a les xarxes socials, cal dir que és nul·la, ja que no disposen ni de Facebook ni de Twitter. Tot i així, a la pàgina web d’aquesta botiga independentista (labotigadelestelada.cat) hi ha habilitada una adreça de correu electrònic (info@labotigadelestelada.cat) per a l’ajuda i informació del client.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.