Joiestelada

Independència, joies i esteladesJoiestelada és la iniciativa d’una empresa amb llarg recorregut en el sector de la joieria de disseny a Catalunya. A partir de l’any 2012 veient les ganes dels catalans d’evidenciar la seva implicació independentista i des del coneixement de l’empresa, pensen i preparen les primeres peces.

Transporten la seva experiència com a joiers artesans i ho fusionen amb l’esperit reivindicatiu i nacional de país. Llueixen amb orgull els motius més significatius del sentiment català i alhora independentista, ja que volen deixar constància de qui som i a on anem.

Joies per la independènciaDisposen d’una extensa gamma de models quadribarrats o amb estelades. On sempre hi és present el disseny. La qualitat de la producció, dels materials i dels acabats fan que siguin peces d’alt nivell.

Clauers esteladaDissenyat, creat i elaborat al seu taller, fan de les seves peces un producte 100×100 català.
Les col·leccions que formen els seus models permeten combinar-se entre elles.

Les peces de JoiEstelada de caire independentista i d’homenatge a Catalunya, dónen cabuda en aquestes col·leccions temàtiques: tradicions, fets culturals i moments històrics del país, com també tot el món casteller que en places i viles del nostre país fan pinya per fer un poble cohesionat i unit al voltant de les nostres reivindicacions com a país.

Estelada complementPosteriorment, arribats al Tricentenari (1714-2014) han creat unes noves col·leccions per aquest any tant motivador, volent concentrar en aquest 2014 tota la força dels tres-cents anys de resistència, i fer-ne d’aquest any el decisiu! Volen fer país, són presents en fires, on-line, en joieries i col.laborant associativament en diversos col.lectius. Han volgut implicar-se per fer-ho possible!

Web: joiestelada.cat
Facebook: facebook.com/joiestelada.cat
Twitter: twitter.com/joiestelada

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.