Jersei Català

Logotip d'aquesta marca de roba independentista

Jersei Català neix a Calaf durant el novembre de 2012, amb la voluntat de crear una línia de jerseis que abrigui i, a la vegada, ensenyi i mostri sense complexos la nostra identitat.

A finals de l’any 2012, Texsel, l’empresa creadora d’aquests jerseis, va posar a la venda dos models, un amb la senyera i un altre amb l’estelada. Avui dia, però, ja són 6 els jerseis que trobem al seu catàleg: el Jersei Besiberri, amb la senyera a la part davantera i l’estelada a l’esquena, el Jersei Canigó, amb una estelada vertical a la part frontal, el Jersei Montserrat, amb una estelada horitzontal a la part del davant, el Jersei Pedraforca, caracteritzat pel gat amb l’estelada que apareix al pit i, finalment, el Jersei Puigmal, amb una estelada grisa a la part frontal.

Roba estelada a l'AnoiaEl Jersei Català es caracteritza també per la seva qualitat: “Des de sempre la qualitat forma part de la nostra filosofia d’empresa” afirma Isidre Selva, un dels impulsors del projecte. Alhora, segons indiquen a la seva pàgina web, tot el procés de producció està fet a Catalunya, fet que expliquen, orgullosament, allà on van.
A part de jerseis, també tenen a la venda una línia de gorros, teixits amb llana merina, amb estelades i les inicials CAT.
Al llarg de l’any, Jersei Català és mou per tot el país oferint la seva roba independentista per diverses fires. Si voleu conèixer l’actualitat d’aquesta botiga, aquí tenim els enllaços del Facebook, del Twitter i de la seva pàgina web, com també la seva adreça (Carretera de Manresa, s/n, Calaf, Anoia – Barcelona 08280)

Twitter: twitter.com/JERSEIcatala
Web: jerseicatala.com
Contacte: comandes@jerseicatala.com
Telèfon: 93 891 91 88
Mòbil: 669 768 277

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.