Independence Day

Samarretes esteladesNascuda a Ciutadella de Menorca, aquesta botiga reivindicativa disposa de samarretes independentistes i complements en defensa de la terra i de la llengua catalana. Així es descriuen:

“Vist al vist, anem a començar pel final, explicant com veim des de Menorca la lluita i la tenacitat d’un país que combat als carrers i en les institucions per un somni, per fer-lo realitat. Donant una volta per Google vam veure que els dissenys en pro de la independència estan una mica carregats de solemnitat, apel·lant a la història recent o passada.

No sabem, si per optimistes o per portar la contra, se’ns va acudir que podríem donar-li un toc més actual, utilitzant alguns referents moderns per a una vella història. Aquí va començar la…

Estelada time

Tenint a favor nostre la llibertat que dóna utilitzar noves tecnologies d’impressió en samarretes (Impressió Directa Digital Tèxtil), no ens va ser difícil imaginar dissenys més atrevits, divertits, compromesos
Out Bulli al mateix temps, donar una qualitat excel·lent i no sentir-nos malament per cobrar un “treball” del qual distrutam tant.”

Així doncs, Independence Day neix amb la voluntat de lluir i reivindicar la independència però amb uns dissenys més atrevits, protagonitzats per l’estelada.

Situació de la botiga:

Web: samarretesindependenceday.cat
Facebook: facebook.com/samarretesindependenceday
Twitter: twitter.com/SamIndependenc1
Contacte: info@samarretesindependenceday.cat
Telèfon: 971 386 752

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.