HoraCat

HoraCat, el rellotge digital català

HoraCat és la botiga que va idear i materialitzar el primer rellotge digital en català. El rellotge disposa de cronòmetre, alarma i calendari, tal com indiquen a la seva fitxa tècnica. A més a més, té una garantia de 2 anys des del moment de la seva adquisició.

En el rellotge HoraCat, que fa 4,5 centímetres d’ample per 3,8 centímetres d’alçada, hi trobem 4 funcions principals: el botó llum, que permet il·luminar tota la pantalla; el botó data, que mostra el dia i el mes de l’any de manera abreujada i en català; el botó text, que mostra de manera escrita com dir correctament l’hora concreta d’aquell moment en català i, finalment, el botó menú, en el que podrem canviar l’hora, l’alarma, utilitzar el cronòmetre, entre altres.

HoraCat el podeu adquirir a més d’una cinquantena de punts de venda, distribuïts per tota Catalunya, que podeu consultar aquí. Alhora, podem interactuar amb el rellotge digital online que hi ha a la dreta.

Web: horacat.cat
Facebook: facebook.com/pages/horacat/101376045117
Twitter: twitter.com/horacat

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.