Free Catalonia

Botiga independentistaAmb l’objectiu d’unir modernitat, creativitat i frescor neix Free Catalonia, un projecte independentista que difon els missatges de llibertat que tant anhelem els catalans i catalanes. La idea va néixer l’estiu de l’any 2013, i des de llavors no ha parat de créixer.

L’eslògan Join de Catalan freedom movement acompanya bona part dels seus productes, entre els quals hi trobem samarretes (per noi i noia), bosses, banderes i cartells, entre d’altres. De fet, les seves samarretes han estat fabricades a Catalunya (a Terrassa i Mataró, segons afirmen) i, a més, compten amb una desena de dissenys diferents.

La bandera negra 

Un dels seus productes estrella és la bandera negra, un símbol certificat pel Museu d’Història de Catalunya que pretén recordar la resistència de Catalunya durant la Guerra de Successió. L’11 de setembre de 2014 fins a 33 ajuntaments varen hissar-la, entre els quals Olesa de Montserrat, Viladamat, Tarrés i Selva del Camp. Tot i així, si sou dels que preferiu la tradicional estelada, també la podreu trobar a la botiga Free Catalonia, però aquesta feta artesanalment i també a Catalunya.

Productes independentistes

Aquesta companyia de roba independent també ha causat furor entre diverses personalitats del món de l’independentisme, com Jofre Llombart, Èric Bertran, Jaír Domínguez i molts més.

Free Catalonia

Vols compartir-ho amb els teus? 
· Publica-ho a Facebook
· Piula-ho a Twitter

Web: freecatalonia.com
Facebook: facebook.com/pages/Free-Catalonia-Action-Reaction/279318748876800
Twitter: twitter.com/freecatpiula
Contacte: comunicacio@freecatalonia.com

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.