Estelades

Botiga d'esteladesEstelades.cat, o senzillament Estelades, és una botiga de productes amb l’estelada nascuda l’estiu de l’any 2012. Actualment, dins del seu catàleg disposen tant de productes propis com també de distribuïdors.

Més enllà de les banderes, la botiga Estelades també ven samarretes (de cotó i tècniques), rellotges amb l’estelada, ulleres, punts de llibre i arracades amb la senyera i l’estelada.

Pin de la botiga EsteladesA més a més, disposen de col·leccions d’imants i pins amb dissenys propis, com el de la imatge. Estelades també disposa d’una àmplia varietat de vins i caves, amb Denominació d’Origen de l’Empordà i d’Avinyonet del Penedès.

Alhora, tenen un apartat dedicat a la història de l’estelada, on n’expliquen la seva primera aparició ‘en públic’: Del 1904 data el primer estel amb clara intencionalitat nacionalista que es coneix a Catalunya. Es tracta d’un segell commemoratiu de la presa de possessió per la Unió Catalanista del Pi de les Tres Branques. 


Si volem conèixer l’actualitat de la botiga Estelades, aquí tenim les seves dades:

Web: estelades.cat
Twitter: twitter.com/estelades
Facebook: facebook.com/estelades
Telèfon: 938 203 927
Adreça: Rambla Catalunya, 38 – 8è, 08007 Barcelona (Catalunya)

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.