Esperit Català

Al nº 42, de la “rue Mailly” de Perpinyà trobem Esperit Català, una de les botigues catalanistes de referència a la Catalunya Nord.

Botiga catalana Perpinyà

Situada al centre de Perpinyà, a prop del Castellet, s’ha convertit en un dels punts catalanistes de la ciutat. Al març de 2012, Plataforma per la Llengua va organitzar un Lipdub per defensar la llengua catalana a la Catalunya Nord, per commemorar la prohibició del rei Lluís XIV de França de parlar en català. La botiga Esperit Català va aportar el seu granet de sorra al projecte i, el dia 31 de març, unes 7.000 persones van protagonitzar el lipdub en defensa del català.

Lipdub pel català (desactiva l’opció 3D)

L’empresa Esperit Català ofereix samarretes d’alta qualitat tèxtil amb il·lustracions de caràcter català, que fan referència a la cultura, la tradició, la història i el rugbi (USAP), entre d’altres.

Al seu portal web podem trobar la cinquantena de samarretes catalanes que ofereixen, com també més informació relacionada amb la botiga (amb francès).

Situació de la botiga:

Web: esperitcatala.com
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Esperit-Català/65138298008

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.