Decorgraf

Biquini amb l'estelada de Decorgraf


Decorgraf és una empresa de Sant Pere de Ribes especialitzada en arts gràfiques i marxandatge català. Disposen d’una vintena de productes diferents, entre els quals hi trobem banyadors i biquinis amb l’estelada, dessuadores independentistes, bolígrafs i, entre molts altres productes, gots.

Una de les samarretes independentistes de DecorgrafTant bon punt entrem a la web d’aquesta botiga, podem veure un petit calendari on ens informen de les fires on participaran durant les properes setmanes. En total, Decorgraf disposa de quasi un centenar de productes independentistes, que els podreu trobar ordenats per categories al marge de la seva botiga online. A més a més, una part dels seus productes es poden adquirir a la Botiga de Nació Digital a un cost més reduït.

Si volem conèixer l’actualitat d’aquesta botiga independentista, podem seguir-la a través tant de Twitter (+230 seguidors) com també de Facebook (+420 amics).

Web: decorgraf.cat
Contacte: info@decorgraf.cat
Facebook: facebook.com/decorgraf
Twitter: twitter.com/Decorgraf
Mòbil: 679 49 09 81

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.