Cridem la Llibertat

Falcon & Firkin s’apunta al dret a decidir amb la cançó CRIDEM LA LLIBERTAT dedicada al moviment del país per lluitar per la seva llibertat i poder esdevenir un nou estat d’Europa.

Consulta la lletra de Cridem la Llibertat

L’estil de la formació manresana es basa en la música pop-rock amb una barreja d’influències britàniques i americanes. Les lletres expliquen situacions i sentiments de les seves vides quotidianes i les de les persones que els envolten.

V 11 setembre

Després de Singles com “27 D’ABRIL DE 2012 (Tribut a Pep Guardiola”), “CRIDEM LA LLIBERTAT” i 3 àlbums editats: “27 D’ABRIL DE 2012″, “MOMENTS ACÚSTICS” i “CLÀSSICS DEL ROCK”, la banda manresana presenta el seu Quart Disc d’Estudi titulat “AS DE CORS”, un nou àlbum continuista amb l’estil marcat als seus anteriors discos i que conforma el seu segell personal, rock melòdic amb lletres que segur et faran participar de les seves històries, com demostra el seu darrer Single “ES PON EL SOL”.

Via Catalana estelada

En els següents enllaços pots descarregar-te tota la discografia de Falcon & Firkin:

iTunes: itunes.apple.com/es/artist/falcon-firkin/id549748718
Spotify: open.spotify.com/artist/3dOa7ZE7Ft52wN6UZwcYWM
Google Play: play.google.com/store/search?q=falcon%20%26%20firkin
Deezer: deezer.com/es/artist/3880651

Web: falconfirkin.com
Facebook: facebook.com/falconweb
Twitter: twitter.com/falconfirkin
Contacte: falcon.firkin@gmail.com

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.