CoolCatalans

CoolCatalans

CoolCatalans és una botiga independentista ubicada a Girona. Amb pocs mesos de vida, aquesta botiga gironina disposa d’una desena de dissenys treballats i, si més no, curiosos. CoolCatalans, a més a més de vendre a través de la seva botiga online, participa també a diverses fires i mercats del nostre territori, entre ells el Mercat de dissenyadors independents.

El seu objectiu és representar als habitants d’un petit però orgullós tros de terra que es troba atrapat entre França i Espanya. 
Aquests últims anys han estat viatjant arreu del món i han tingut molt de temps per reflexionar, créixer i valorar la cultura catalana, adonant-se que som uns “privilegiats” al tenir una cultura tant forta i única en un món on tot tendeix a estandarditzar-se.

La Laura Fa, periodista a 8TV, lluint una samarreta d’aquesta botiga gironina:

CoolCatalansCool Catalans és per tothom, tant pels que han nascut aquí, com tots aquells que estimen i admiren la cultura catalana, siguin o no siguin catalans. Per aquest motiu, totes les seves samarretes utilitzen l’anglès com a idioma central.

CoolCatalans neix de la unió de tres emprenedors de diferents sectors que amb una idea comuna podien concentrar els pilars bàsic per crear una marca de disseny de marxandatge català diferent a l’existent.

Podeu trobar les seves samarretes a la seva web o a les botigues que col·laboren amb ells.Alhora, tenen una pàgina a Facebook i un compte a Twitter actius, on constantment publiquen imatges independentistes reivindicatives, i on també podrem conèixer les activitats i les últimes notícies de CoolCatalans.

Web: coolcatalans.cat/
Facebook: facebook.com/Cool-Catalans
Twitter: twitter.com/coolcatalans
Contacte: coolcatalans@gmail.com

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.