Clauers per la independència

Clauers estelada

Clauers per la independència és una botiga de Granollers especialitzada en clauers amb simbologia independentista.

Dins del seu catàleg, en trobem amb la senyera, amb l’estelada, amb la silueta de Catalunya i amb la dels Països Catalans. Els clauers poden estar fets de metacrilat, metall i goma, tots ells amb símbols catalans.

Sota del seu logotip, podem trobar una cita: “M’arriba de sobte la claror d’aquest nou dia que esdevindrà plenitud del meu somni feliç” Salvador Espriu.

A principis de l’any 2014, aquesta botiga va ampliar el seu catàleg i, des de llavors, compten amb articles de papereria amb la senyera i l’estelada, com també amb rellotges, llums amb el ruc català i portamines, entre d’altres.

Alhora, també aporten el seu granet de sorra a la presència de català a Internet i, com moltes botigues, disposa d’un domini .CAT

Podeu consultar el catàleg d’aquesta botiga a través de la seva pàgina web. Si teniu qualsevol dubte entorn els seus productes, han facilitat un telèfon de contacte:

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.