Catalunya Singulars

Samarretes Burro Català

Nascuda a Badalona, Catalunya Singulars és una botiga de roba independentista online allotjada a Spreadshirt, de manera que no té cap espai físic.

Tot i això, els dissenys, basats en el ruc català, són molt originals. En disposen de 4 de diferents, en els quals juguen amb la paraula Catalunya i amb un dels nostres símbols nacionals, el ruc.

Samarreta CatalanaAquest animal va revolucionar el panorama independentista l’any 2004, quan dos joves banyolins, Jaume Sals i Àlex Ferreiro, van dur a terme una proposta per contraposar el toro espanyol. D’ençà, aquest animal autòcton de Catalunya s’ha convertit en tot un símbol del catalanisme, que avui dia encara perdura.

A part de samarretes, també podem trobar-hi adhesius, xapes, gorros i pitets, entre altres productes independentistes. Tot i que la botiga fa més de 5 anys que està oberta, no té presència a cap xarxa social.

Si us voleu posar en contacte amb els responsables de la botiga, ho podeu fer a través del correu electrònic Id_idus@terra.es, com també a través del següent telèfon mòbil:  629 741 175. Si voleu conèixer els seus dissenys, només cal entrar a la botiga: singulars.spreadshirt.net

Comparteix aquesta botiga amb els teus amics a: · Twitter · Facebook

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.