Catalunya Freedom

L’octubre de 2012 neix Catalunya Freedom, una marca de roba catalana que ja compta amb diversos establiments arreu del territori.

Logotip

Les seves camises estan protagonitzades per personatges com Roger de Flor i Jaume I, entre d’altres, mentre que a altres productes com les samarretes i les dessuadores hi apareix el seu logotip amb l’estel i el text Catalunya Freedom. Les banderes catalanes són també presents als seus dissenys, com també les de Sant Jordi.

Calçat banderes catalanesAlhora, també disposen de tot un catàleg de vambes (quets/kets amb el català de les Terres de Ponent) de diferents models, com el que podem veure a la imatge. Disposa també de cascs de moto, bosses i polseres amb la bandera catalana i l’estelada, entre d’altres complements independentistes.

Més enllà dels seus productes, aquesta marca catalana té establiments a Barcelona, Girona i Sitges, i han anunciat que properament n’inauguraran un altre a Platja d’Aro.

Botiga independentista a Barcelona

L’establiment de Catalunya Freedom de Barcelona està situat al C/ Mallorca nº197, fent cantonada amb el C/ Aribau. El seu horari és de dilluns a dissabte, de 10:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:30h. Cal recordar que els diumenges i els festius la botiga està tancada.

Telèfon de contacte: 934 52 49 76

Botiga independentista a Girona

Al C/ Migdia nº 23 de Girona trobem una de les altres botigues que Catalunya Freedom té distribuïdes arreu del territori català. L’horari és de dilluns a dissabte, de 10:00h a 13:30h i de 16:45h a 20:30. Dilluns al matí, diumenges i festius la botiga està tancada.

Telèfon de contacte 972 094 387

Botiga independentista a Sitges

La vila de Sitges també disposa d’un establiment d’aquesta marca catalana, i està situat al C/ Major nº 4. Està obert divendres, dissabtes i diumenges de 10:45h a 14:00h i de 16:30h a 20:30h.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.