Catalanades

Catalanades

La botiga Catalanades.cat, o senzillament Catalanades, neix a principis de l’estiu de 2013 oferint dissenys catalans diferents i divertits. Sota el lema Català és qui fa catalanades, aquesta botiga independentista està creixent a poc a poc amb nous dissenys i noves samarretes independentistes.

Imatges catalanes

Imatges divertidesEls dissenys d’aquesta botiga del Baix Llobregat estan basats en símbols i monuments catalans, com el Parc Güell, d’Antoni Gaudí, i l’ou, de Salvador Dalí. A més, aquesta botiga està plena de personatges catalanitzats, com el Catalachu. A part, també hi han dissenys sobre altres territoris que es volen independitzar, com Escòcia.

Més enllà de les samarretes, aquesta tenda també disposa de banderes independentistes on un cor substitueix l’estel, i polseres amb els colors de la senyera.

A Sant Climent de Llobregat, el municipi on neix aquesta botiga, la samarreta que van dissenyar per la V de l’11 de setembre va esdevenir tot un èxit, tal com expliquen a la pàgina del Facebook. La botiga Catalanades també va muntar diverses parades coincidint amb la Festa Major d’aquest municipi, el 10 i l’11 d’agost.

Catalanades es defineix com una botiga on hi trobem productes catalans, econòmics i divertits. Per conèixer una mica més aquesta botiga, podem consultar la seva web, la pàgina al Facebook i el seu compte a Twitter, on supera el miler de seguidors.

Vols compartir aquesta botiga?
· Publica-ho a Facebook
· Fes un tuit

Web: catalanades.cat
Facebook: facebook.com/Catalanades
Twitter: twitter.com/CatalanadesCat
Contacte: info.catalanades@gmail.com

Podem trobar els seus productes a Sant Climent de Llobregrat:

I també a Barcelona a la botiga Estat Català

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.