Cadires .CAT

Jardí

Forjart és una empresa amb un bagatge professional de més de quaranta anys dedicada a la fabricació de diferents articles que tenen en comú la matèria primera: el ferro. L’ampli ventall de productes va des de mobles a mida fins a barbacoes, xemeneies, articles de regal i de decoració.

Enguany, Forjart ha presentat la primera d’una sèrie de creacions que estan desenvolupant: les cadires .CAT. Amb aquesta nova línia d’articles originals i exclusius volen transmetre l’esperit que molts catalans tenim envers una nova manera d’entendre el nostre futur com a país: és el nostre granet de sorra.

Les cadires .CAT són de ferro forjat, amb un disseny exclusiu inspirat en la bandera estelada. Banyades amb zincat, per garantir la seva durabilitat en cas d’estar situades a l’exterior, i pintades amb epoxi per fer-les més resistents als cops i les ratlladures. Són apilables i estan disponibles en marró i gris metal·litzats. Alhora, les mides són 37 x 47 x 102 cm

Per adquirir alguna d’aquestes cadires ens podem posar en contacte directament amb el seu departament comercial enviant un correu electrònic a ester.pedreno@gmail.com o trucant al 617 254 495 (pregunteu per l’Ester).

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.