Botiga VilaWeb

VilaWeb

Situada al C/ Ferlandina de Barcelona, la botiga de VilaWeb neix per oferir tot tipus de productes que ens permetin viure plenament en català. Dins del seu catàleg, trobem desenes de samarretes independentistes de diverses botigues (Samaterra i Productes de la Terra, principalment). Alhora, no hi falten els llibres, entre els quals hi ha 1001 Curiositats de la independència de Catalunya, els jocs, els complements, ni els adhesius amb l’estelada, com tampoc el material de papereria i per la llar.

Samarreta independentista de la botiga VilaWebSi formeu part de la comunitat de lectors de +VilaWeb, disposareu d’un 10% de descompte en tot el material de la seva botiga, exceptuant els llibres, on el descompte serà del 5%.

Tant al Facebook de l’Espai VilaWeb com al seu Twitter, ens aniran informant de tot el que envolta a la botiga, per no perdre’ns cap novetat.

Web: botiga.vilaweb.cat
Facebook: facebook.com/espai.vilaweb
Twitter: twitter.com/EspaiVilaWeb
Adreça: C/ Ferlandina, 43, baixos (Barcelona, Països Catalans)
Telèfon: 93 442 64 39

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.