Beatriz – Vestuari tradicional

Vestuari tradicional català

Barretines de Beatriz MoyaAl C/ Osona de Cervelló trobem Beatriz – Vestuari tradicional, una modisteria i botiga artesanal dedicada a la realització de productes i vestits típics catalans. Al llistat de productes que ofereixen, trobem tot tipus de complements, com barretines, faixes i mocadors, entre molts altres. A més a més, també fabriquen espardenyes tradicionals catalanes, amb sola de jute i cosides a mà.

Beatriz – Vestuari tradicional també confecciona braçalets de silicona amb la senyera i cinta de teixit amb l’estelada. Paral·lelament, un dels altres productes d’aquesta botiga és l’osset de peluix amb la samarreta I Love Catalunya, que el podem trobar com a clauer i ventosa, o en un imant.

Si busqueu algú que confeccioni vestits tradicionals catalans, doneu un cop d’ull a la pàgina de na Beatriz Moya, una persona que, tal com indica a la seva pàgina, no es resigna a que els oficis antics i arrelats a la terra desapareguin.

Web: vestuaritradicional.cat
Direcció: C/ Osona nº 132 (Urbanització Can Paulet), Cervelló, Països Catalans
Pàgina a Facebook: facebook.com/VestuariTradicional
Perfil a Facebook: facebook.com/vestuaritradicional.catala
Mòbil: 647 70 76 67

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.