Bandera Catalana

El grup BanderaCatalana.cat és un dels principals proveïdors a Catalunya especialitzat en Banderes (estelades, senyeres, etc) i altres Productes Catalans (tèxtil, samarretes, complements, cava, …). Tots els seus productes es poden comprar directament per Internet a través de la seva Botiga Online Sobiranista.

BanderaCatalana.cat va ser el creador de les noves estelades rígides pel balcó. Aquestes banderes estan dissenyades amb la intenció de resistir a l’exterior. Les estelades rígides estan fabricades sobre un suport de plàstic polipropilè i tintades per serigrafia amb una capa de protecció que les fa immunes als elements meteorològics com la radiació UV del sol, pluja i vent. Vegeu el vídeo (1 minut):

Actualment BanderaCatalana.cat està plenament dedicat en donar suport al procés sobiranista de Catalunya i també fabrica totes les estelades rígides oficials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i altres productes de marxandatge català.

Motards independència

Com el seu nom indica, un dels principals productes a BanderaCatalana.cat són les banderes. A la botiga online també podreu trobar les clàssiques banderes tèxtils de roba acabades amb vetes a les cantonades (per lligar-les a l’esquena o penjar allà on vagis), o també acabades amb forat o anelles per posar un pal o masteler i onejar-les al vent reivindicant independència per Catalunya. Hi han de diferents mides i colors (estelada blava clàssica o groga/vermella).

A BanderaCatalana.cat aposten pel comerç català i la gran majoria dels seus productes que es poden comprar a la seva botiga han estat produïts als països catalans per artesans o empreses catalaneulleress.

A part de les banderes, a BanderaCatalana.cat tenen un port-foli de productes en constant creixement que complementen el seu catàleg de productes catalans. Recentment també han inaugurat el nou celler online on s’hi pot trobar el Cava de la Independència, el clàssic cava 1714 o els vins La Terra Lliure, entre d’altres.

Tots els productes de BanderaCatalana.cat es poden comprar per internet i inclouen servei d’enviament a domicili en 24-48h o recollida local al magatzem de Terrassa.

Samarretes Catalunya

Descobreix ara la seva botiga online i aprofita les seves promocions més originals:

Web: banderacatalana.cat/botiga
Telèfon de contacte BanderaCatalana: 93 545 02 49
Correu-e de contacte: info@banderacatalana.cat

Xarxes Socials 
Twitter: @BanderaCatalana
Facebook: facebook.com/BanderaCatalana.cat
Blog: http://banderacatalana.cat/blog/

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.