Ase Martí

L’Ase Martí és una empresa familiar dedicada a la comercialització de tot tipus de productes amb aquest personatge. Nascut a Deltebre (Delta de l’Ebre) pretén ser un nou personatge dedicat i identificat a Catalunya. L’Ase Martí és un ase català amb un nou aire més dinàmic i graciós.

Samarretes Ruc català

Ase esteladaLa idea se’ls va ocórrer de la manera més senzilla possible; tot va començar camí de Cadis quan anaven a una boda d’una amiga, camí del sud, i van veure un enorme ase (de grandària similar al típic bou Osborne) que promocionava algun tipus de beguda i van pensar: per què no crear un personatge graciós i dinàmic identificat i dedicat a Catalunya? Creant així algun símbol típic català el qual la gent (tant l’autòctona com forànea) no només ens identifiqués amb el típic bou i la típica sevillana, sinó identificar Catalunya bàsicament amb l’ase.

Així va ser doncs com va començar una pluja d’idees i creacions que va tenir com a producte el que ara ja coneixem com l’Ase Martí, un personatge divertit i senzillament genial que va sempre acompanyat d’una bandera estelada.

Productes independentistes

Dins del seu catàleg tèxtil disposen de samarretes, dessuadores i jaquetes, entre d’altres, totes elles protagonitzades per l’Ase i la seva senyera estelada. A més, també compten amb productes infantils, com motxilles, i bodys i pitets per a nadons.

Alhora, per a la llar, també disposen de davantals, tasses i manyoples i, finalment, per al vehicle, un adhesiu, per dur sempre l’Ase amb nosaltres.

Facebook: facebook.com/asemarti.marti.9
Mòbil: 695356126 
Contacte: info@asemarti.cat

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.