Art de la terra

Logotip de la botiga Art de la terra

De la mà de Jordi Sanahuja i Miquel Claramunt neix l’any 2004 Art de la terra, un projecte que ha unit les seves dos grans passions, l’art i la terra catalana. Amb més de 80 quadres, molts d’ells peces úniques, aquesta empresa s’ha consolidat dins del món independentista català.

Quadres catalans MontserratVídeo de l’exposició de quadres catalans:

A part de quadres amb senyeres, estelades i escuts, Art de la terra també disposa de d’un ampli ventall de joies i bijuteria. A l’apartat Joies d’or, es poden trobar productes valorats en més de 500 euros. Tot i això, la majoria de productes tenen preus més moderats, com podem veure al catàleg de Joies de plata. Hi trobem braçalets amb l’estelada, amb la inscripció Països Catalans o penjolls amb les quatre barres.

Barretina Si seguim remenant pel portal, trobem també diversos collarets amb l’estelada groga, blava i negra, com també alguns anells de metacrilat, també amb símbols catalans.

Alhora, Art de la terra també té un ampli assortit de barretines, com la que podem veure a la imatge.

Barretina tradicional catalana amb estel roig
Barretina típica catalana de panyo (teixit espès de llana 100%). Feta artesanalment mitjançant els mètodes tradicionals i amb estel roig (frontal), pintada a mà.

Finalment, també trobem botes de vi fetes amb pell de cabra, amb inscripcions com Visca la terra, Llibertat i Països Catalans.

Telèfon: 93 805 54 57
Situació al mapa (Igualada, Països Catalans):

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.